AUTORITARNI REŽIM - NEPRIJATELJ DEMOKRACIJE I HRVATSKOG NARODA

Jan 23, 2019

Afera “BORG”, kao i zaista mnoge nezakonitosti, kriminalne radnje koje su vezane uz politički sponzorirano kriminalno otimanje Agrokora najveći su teret Plenkovićevoj autoritarnoj vlasti.

Plenkoviću je glavni problem to što sada više ne može natrag.

Možda se može reći da je otimanje Agrokora vrlo dobro osmišljeno, ali je realizacija kriminalna, neinteligentna.
Pametan lopov navodno za sobom počisti “prljavi veš”. Ovi lopovi su ga ostavili posvuda, vjerujući da njihova zlodjela i kriminal nikada neće doći na naplatu, sve iz razloga što imaju podršku politike (čitaj Plenkovića) i potporu državnih institucija koje su pod diktaturom autoritarnog režima.

Nisu se nadali da će njihovi AUTENTIČNI mailovi (jasni dokazi kriminala) dospjeti u javnost, nisu se isto tako nadali da će i ugovori kojima su svojim ortacima omogućili zgrtanje ogromnih količina novaca na kriminalan način, iskazi nadležnim tijelima, njihovi dokumenti, kao niz drugih detalja koji su se saznali, a dio su njihovog kriminalnoga plana, javno objaviti. BORG grupa u sprezi s politikom (čitaj korumpirajući tu politiku) je imala i ima apsolutnu vlast preko premijera Plenkovića i njegovih političkih "suradnika" Božinović, Dalić, Markić.

Međutim, kriminal dolazi na naplatu prije nego što su mislili, i tu je sad problem. Treba brzo zakrpati sve što se može da jedni ne ostanu bez fotelja, a drugi bez novaca. Zato se sada jasno vidi da se bave sami sobom.

Nema to veze vise s ničim drugim, nego ostankom na vlasti. Gledamo klasičnu diktaturu u strahu od sankcija prava i pravde.
Trenutno se bore međusobno, između sebe - i tako ništa drugo niti ne zaslužuju. Stalo im je samo do vlastite koristi (na tuđi račun). Kad ih građani smijene, to će za njih biti ozbiljan problem u pravnom smislu, pa ja sada njima preporučujem neka "nabave" dobre pravne savjetnike, trebat će im, dok će s druge strane, za građane to biti sloboda i nova perspektiva.

Do tada, investitori će bježati, kompanije će propadati, a ortaci će pokrasti i ovo malo što je još ostalo, jer sat otkucava. Tik tak.

Plenković bi osobno možda i dao sve natrag, ovako uništeno, kad bi mogao izbrisati omču koja mu je oko vrata, i kada se ne bi tužilo i potraživalo ništa. Međutim, nastale su ogromne štete. Tržišna pravila i pravo su na našoj strani. Plenković i njegovi ortaci sami su se doveli u poziciju - bez izlaza!

Neka netko iz "savjetničke ekipe BORG” samo pogleda praksu, neka pogledaju kako su u povijest završavali ovakvi režimi poput Plenkovićevog.?! 
Najtragičnije u svemu tome jest to što je HDZ, planski, od strane Plenkovića - uvučen u povijesno najveći kriminal i na taj način iskorišten, žrtvovan zbog interesa BORG grupe i stranih LEŠINARA!

Koristeći HDZ upravljali su toliko dobro da su RH doveli na dno EU. Autoritativni režim Plenkovića provođenjem ortačkih interesa dovesti će do daljeg uništenja Republike Hrvatske sve dok taj kriminal jednom ne “eksplodira”.

A to će dovesti do nemjerljivih ekonomskih, društvenih i političkih ŠTETA!



POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS