EKONOMIJA U KOLAPSU, DRŽAVA U RASPADU A PLENKOVIĆ SLAVI

Feb 28, 2019

Poštovani čitatelji,

da li je moguće da sa BDP (per capita) od 13.138, koji donosi predzadnje mjesto usporednih odnosa u Europskoj Uniji, 27. mjesto, s ozbiljnom tendencijom da ćemo ubrzo biti zadnji, premijer naše države daje ovakve nesuvisle izjave.

Zar on stvarno misli da smo mi svi ovce? 

Andrej Plenković lažno govori kako smo mi u krugu država sa stabilnim gospodarstvom?. Ovakva lažna izjava je skandal ozbiljnih proporcija i nevjerojatno drska obmana javnosti.

Naš rast per capita je trenutno najlošiji u Europskoj Uniji. Očito je da standard naših građana ovoj vladi uopće nije u uskom fokusu.
Njegovi navodni prijatelji iz EU pišu da nam je BDP usporen na 2.3% zbog Njemačke i Italije. Evo baš super, opet smo našli neke druge krivce za ovu katastrofu.

No, jasno vidimo da te izlike i navodni "problemi" nekih drugih uopče ne smetaju npr. jednoj Mađarskoj, Rumunjsko, Bugarskoj, Sloveniji, Češkoj…  jer, njihov rast BDP-a je snažan i nepokolebljiv. Iz navedenog proizlazi da je najvjerojatniji razlog tome taj da oni nemaju Plenkovića nego ozbiljne lidere kojima su gospodarstvo i građani na prvom mjestu.



POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS