GRAĐANI ĆE SVE SAZNATI

Sep 18, 2018

Poštovani čitatelji,

mogu razumjeti kako Vam isprva nije bilo jednostavno prihvatiti činjenicu prema kojoj je predsjednik Vlade Republike Hrvatske, Andrija Plenković na čelu zločinačke organizacije i to one koja otima i besramno uništava najveću hrvatsku i regionalnu kompaniju! Isto tako očekujem da će informacije koje ću predstaviti u narednim danima, također biti izazov za prihvatiti.

Ponoviti ću samo da sam od dana 16.03.2017. g. mnogo prije bilo kakvih mailova, smsova, iskaza, postao svjestan realnosti u kojoj je Plenković na čelu zločinačke organizacije, a što možete utvrditi listajući moje blogove. No, čitavo vrijeme imao sam dva problema: 

1. Svi oko mene su mi govorili - nemoj njega, on ti nema s tim ništa, to je Dalićkina ekipa.  

2. Ja sam znao za Plenkovićev kriminal, ali još nisam imao čvrsti dokaz.

Danas, kada su gospođa Dalić i Ramljak progovorili i kazali istinu o tim događanjima, svima nam je postalo kristalno jasno da je upravo Plenković na čelu zločinačke organizacije koja je otela i uništava najjaču Hrvatsku multinacionalnu kompaniju Agrokor grupu.

Međutim, ono što sam još davno ustvrdio, a nisam previše htio o tome javno govoriti, jest samo planiranje otimanja, operativne pripreme koje su započele mnogo ranije od datuma koji spominje gospođa Dalić (20.02.2017. g.) kao datum njihovog prvog sastanka. NE, TO NIJE BIO PRVI SASTANAK! Gospođa Dalić to jako dobro zna.

Kada razotkrijemo baš sve detalje, vidjet ćete koliko je to važno! Posebno mi je upečatiljiva i suspektna bila izjava jednog bivšeg ministra koji je javno kazao kako  „uopće nije važno tko je pisao Lex“,  tada sam mu htio odgovoriti, a sada mu kažem „itekako je važno tko je pisao zakon“! 

Jer upravo to će pokazati kakvu pljačku su Plenković i njegove grupe napravili pred očima svih građana, te time pljunuli na institucije Države. Plenković, gospođa Dalić i njihove zločinačke skupine sada su shvatili da se kao političari i državni dužnosnici Republike Hrvatske, članice EU, nalaze u korupcijskoj aferi nevjerojatnih razmjera, vjerojatno i povijesno največoj.                                              

Plenković i društvo danas čine sve kako bi nas pokušali odvesti s traga na kojemu jesmo i trebamo biti!! No, na njihovu štetu, velik dio istine je već javan i jasan svim građanima, a sve dodatne detalje ćemo predstaviti HR i regionalnoj javnosti u narednim danima.    

Šefovi Borga sada sami igraju ruski rulet, riskiraju, izmišljaju neke smiješne aferice vezane uz same sebe, samo da nas zadovolje i kako bi nas pokušali onemogućiti u razotkrivanju njihovog zločina, još neviđene političke KORUPCIJE koja će imati dugoročne negativne posljedice za Republiku Hrvatsku i njene građane.

Građani Republike Hrvatske, Građani regije i EU zajednice kojoj pripadamo, o kriminalu u Agrokoru moraju znati sve i sve detalje će saznati!

Ostalo nam je još detaljno dokumentirati::

  1. Koja je osoba ili osobe osmislili otimanje Agrokora?
  2. Kada su točno započele intenzivne aktivnosti vezane uz pripremu plana pljačke?
  3. Koja je osoba ili osobe pridobili Plenkovića za otimanje Agrokora?
  4. Tko je sve profitirao?
  5. Kolika je i kome šteta prouzročena?

Odgovori na ova pitanja dati će kompletnu sliku na česta pitanja mnogih od nas: „ZAŠTO je Plenković to radio?“. Mnogi, dokazima potkrijepljeni odgovori već postoje i narednih dana ću ih predstavljati regionalnoj i EU javnosti.    

Danas je svim građanima neosporno jasno kako je A.Plenković, koristeći HDZ, prljavim lažima obmanuo mnoge ljude i institucije u Republici Hrvatskoj te inozemstvu, a sve kako bi dobio mandat koji će mu omogućiti otimanje glavne i daleko najvrjednije Hrvatske kompanije Agrokor grupe.




POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS