HDZ JE POSTAO PRIVATNA STRANKA ANDREJA PLENKOVIĆA

Jan 29, 2019

Plenković je ovladao posljednjim dijelom mozaika koji do sada nije u  potpunosti kontrolirao - HDZ-om u kojem provodi strahovladu. A odakle mu snaga za takvu samouvjerenost pred kojom se spuštaju pogledi najviših stranačkih dužnosnika ?

Ta je snaga fiktivna i to većina poštenih članova strane itekako dobro zna. To je lažna snaga kojoj su temelji isključivo konstrukcije i manipulacije, a takva ”snaga” nikada nije dugog vijeka kao što je, uostalom, i povijest nebrojeno puta potvrdila. Plenković novcem poreznih obveznika, ali obilato i Agrokora,  časti odabrane medije koji mu se odužuju hvalospjevima.

Hvalospjevima i panegiricima koje piše i plasira njegov savjetnik za nacionalnu sigurnost i digitalne medije Robert Kopal, fake borac protiv fake newsa, stručnjak za manipulaciju i širenje lažnih vijesti. No, gospodine Plenkoviću i gospodine Kopal, hrvatski narod nije glup, narod pamti i vraća udarce, jer narod, gospodo, ima glas koji će vam na sljedećim parlamentarnim izborima najbolje pokazati da vaše laži više neće trpjeti. A vi se naroda bojite, ne služite mu već ga na najpodliji način iskorištavate i bezočno obmanjujete. Skrivate se iza demokracije kako biste je ukrali, demokraciju i vladavinu prava melju strojevi vaših laži. No, narod nemojte podcjenjivati, narod gleda, čita i pamti, ma koliko ga trenutačno ponižavali ne možete mu oduzeti pravo na mišljenje, na slobodu. A narod, zapamtite, ima glas.    

Danas je taj narod, čijeg sam dijela ponosni član, mogao pročitati tekst u medijima pod naslovom KORUPCIJA RASTE, među najkorumpiranijima smo u EU! No nisam primejtio da se vlada, ili neki od savjetnika čak niti referirao na tu činjenicu. To je, premijeru i gospodine Kopal ugroza nacionalne sigurnosti, to je smrt za demokraciju i funkcioniranje države a ne vaše lažne vijesti. 

O tome niti Plenković niti Kopal ne govore, oni nam serviraju lažne vijesti prema ovakvom obrascu:

Pogledajte izjavu na TV N1 od 27.01.2019g. Roberta Kopala ;  

“„.....kad pogledate podatke rada Vlade smanjen je javni dug, povećan je suficit, povećana je zaposlenost, u okviru demografske revitalizacije su učinjeni konkretni pomaci, provode se mirovinska i porezna reforma, i tako dalje.....“ 

Ovo je Plenkovićeva i Kopalova istina.                                                   

Činjenica je da nisu niti mogli u drugom smijeru, jer svi trenutno rastu, samo mi rastemo daleko najsporije u cijeloj EU! Vlada Andreja Plenkovića stigla je na Markov trg u prvoj godini nakon izlaska iz petogodišnje recesije, nakon suicida polugodišnje Vlade trojca Orešković-Karamarko-Petrov, u trenutku kada su se hrvatski odnosi sa susjedima našli na najnižoj razini.

Pogledajmo što ova politika i njezini pozitivni ekonomski pokazatelji donose građanima Hrvatske i sve će biti potpuno jasno. Bez cenzure, bez lažnih podataka bez maski, bez podvala i vrijeđanja hrvatskih građana. 

Ovo što slijedi u nastavku je, gospodine Kopalu i Plenkoviću, statistička istina na koju ne utječe vaša strahovlada.  

Pa Vas pitam da li je istina da je Hrvatska na 27. mjestu u EU po BDP-u per capita? samo je Bugarska lošija od nas, a uskoro će nas i Bugarska prestići. 

Pitam Vas i da li je vjerodostojan podatak iz medija od 29.01.2019.  godine da je industrijska proizvodnja u Hrvatskoj potonula 6,6 posto u odnosu na isti mjesec godinu dana ranije, što je njezin najoštriji pad u posljednje dvije godine, te da je i u cijeloj 2018. industrijska proizvodnja drastično pala?

Po investicijama smo zadnji u Europskoj uniji.

Molim Vas premijeru da odgovore napiše gospodin Kopal kako se ne bi sumnjalo u vjerodostojnost, zasigurno će biti istiniti. 

Poštovani čitatelji,

ponovno tvrdim da je ovo sumrak hrvatske budućnosti kojeg nikada lošiji Plenkovićev državni menadžment gura u potpuni mrak na začelju Europe.

Ovo je stvarnost, ovo je tragična činjenica za sve građane RH, to je istina koja naš narod iseljava iz vlastite domovine! 



POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS