HODOGRAM KRIMINALA IV. DIO

Aug 19, 2018

Poruka na mailu, 10.03.2017.g. od Borisa Šavorića je bila potpuno jasna,  „sve nam propada, u  akciju“.  Iz Vlade RH  Dalić hitno traži sastanak sa Ruskim bankama. Tajni sastanak se održao već 14.03.2017g. u  Vladi RH.

Budući da je Agrokor imao Term sheet od banaka koje su bile na sastanku u Vladi RH trebalo je samo da članovi Vlade RH kažu jednu pozitivnu riječ, odnosno da ne opstruiraju i ne idu protiv Agrokora i kredit bi bio potpisan za par dana.

Nakon ovih činjenica  potpuno je jasno Agrokor sam imao rješenja novonastaloga slučaja Agrokor.  Vlada RH  je trebala samo biti fer prema svojim Hrvatskim investitorima koji su izgradili dobar dio Hrvatske konkurentne industrije.  Međutim, kako se i ovdje vidi, BOŽINOVIĆ  i  PLENKOVIĆ  odlučili su pod svaku cijenu Agrokor oteti, dati ga opljačkati, a onda i likvidirati!!!  Ali kako pred očima svih građana? Malo ih to je zabrinulo. Ali samo malo i kratko.

Pisao sam ranije i upozoravao Plenkovića što ide dalje, više će stradati.  Meni je u ovoj prezentaciji nemoguće  o tome sada pisati, ali vidjeti ćete ako se ovo nastavi, tu će biti monstruoznih šteta po NACIONALNE INTERESE HRVATSKE DRŽAVE financijske, industrijske, makroekonomske, a što je najgore, ljudske.                     

Kako Dalić nije bila sigurna što će se događati  nakon sastanka sa Ruskim bankama u dogovoru sa Božinović, Plenković, iste večeri 14.03.2017.g.,  daju nalog o medijskom napadu na Agrokor i Ivicu Todorića, ruše nas pod svaku cijenu.

PRILOG 5:  Već  15.03.2017g. započinje korespodencija između Ruskih banaka i Vlade RH. A što sada opet kazati na ovo? Sramota.

Početak korespondencije je samo jos jedan od nastavaka djelovanja Plenkovica, Borg grupe i drugih interensnih struktura u otimanju Agrokora. Sve je to dio kriminalnog plana.

Nastavlja se.



POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS