HODOGRAM KRIMINALA U AGROKOR GRUPI III. DIO

Aug 18, 2018

PRILOG 3: Agrokor je u svojih 30 godina postojanja imao kontinuiran i uspješan rast i razvoj grupe, poslovni izazovi bili su se povećavali i smanjivali. I na samom početku 2017.g. imali smo redovan posao i nije bilo nikakvih izvanrednih događaja.

Pozivima Petrova sam početkom 2017. godine primijetio da se nešto čudno događa. Ubrzo se uvidjelo da se jedna organizirana grupa ljudi, povezana s nekoliko državnih dužnosnika, zbog vlastite koristi isplanirala oteti privatno vlasništvo! Na početku nismo razumjeli koji će biti razmjeri napada, a i samo smo za neke osobe bili sigurni da nas aktivno napadaju. Izmislili su probleme i krizu u Agrokoru, stravično nas napali, tako da su na kraju uspjeli Agrokor staviti pod državno upravljanje! I to od početka na neutemeljenim i izmišljenim tvrdnjama.

Danas imamo dokaze, da nije bilo osmišljenog napada kao i izvedbe i realizacije toga napada, ne bi bilo nikakvih kriza u Agrokoru. Čim sam primijetio da se nešto potencijalno loše sprema krenuo sam za svaku sigurnost i razviti aktivnosti za stabilizaciju financija i to na način:

  1. Pokrenuo sam proces dogovora s bankama oko standstill aranžmana.
    Standstill aranžman smo s bankama uspješno potpisali.
  2. Krenuli smo u organiziranje prikupljanja novčanih sredstava, kredita za eventualne potrebe refinanciranja.
    Dobili smo Term sheet od VTB i Sberbanke CIB na iznos od 900 milijuna EUR.

    Poštovani čitatelji, ovdje se vidi da je Agrokor imao sam rješenje problema u koji ga je dovela zločinačka organizacija uz podršku dijela osoba iz Vlade RH. Pojedinci iz Vlade RH poduzimali su protuzakonite aktivnosti da Agrokor onemoguće u zaštiti naših interesa, da prekinu tijek poslovanja Agrokora i otmu kompaniju.
    „TERM SHEET“, ponudu za kredit od Sberbank CIB i VTB banke na 900 mil. EUR Agrokor je dobio dana 10.03.2017.g. Tada član zločinačke organizacije Boris Šavorić istoga dan prosljeđuje informaciju Dalićki, naravno kako bi se odmah pokrenuli da taj dogovor Agrokoru onemoguće!
    Nikada se Boris Šavorić ne bi usudio prodati informaciju ne samo svoga klijenta već i njegovoga uglednoga partnera (iz maila se vidi koliko je svjestan opasnosti) da nije u potpunosti vezan zločinačkim udruženjem. Sa Tedeschijem, Plenkovićem i društvom pripremio, piše Lex, aktivno sprovodi plan uništenja!!!

Što kazati na ovo?                       

Kazati ću nešto drugačije, i sve što kažem mogu dokumentirati. Ovo što rade Božinović, Plenković, to je dramatično protiv nacionalnih interesa hrvatske države, regije, EU, toliko da je upravo pogubno za budućnost naših prostora.



POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS