HODOGRAM KRIMINALA U AGROKOR GRUPI V. DIO

Aug 20, 2018

U međuvremenu se odvija dosada neviđena medijska kampanja protiv Agrokora i Ivice Todorića osobno. Gdje su im sada njihove priče? Krenulo je sa notornim izmišljotinama, monstruoznim lažima o nekakvih sedam milijardi na nekim otocima, po nije bilo dosta pa onda izmislili dvanaest milijardi?! vamo pa tamo, laži o šest milijardi neplaćenog porez, došli oni na kraju i do 500 milijardi KN duga...

Sada ipak, sa onim što upravlja I. uprava, ukupno 38.4 milijarde kuna duga glavne regionalne kompanije koja je IMALA preko 50 miljardi kuna prihoda i takav dug mogla servisirat bez ikakvog problema !.!.  (ponavljam još jednom za neupućene i dezinformirane - dug se mora moći otplaćivati prema uvjetima dogovoreim ugovorom, što je Agrokor, ponavljam, definitivno mogao, a NE OTPLATITI U PUNOM IZNOSU)

Krenuli su onda na mene osobno, pa kažu - Vlasnik kuće na moru - Ramljak je proda jer je kuća naravno Agrokorova a ne moja, novac bezobzirno pokrade, isti scenarij kao i s brodom, helikopterom. Ispalo da je sve ipak PLENKOVIĆEVO I RAMLJAKOVO.

Plenković sa svojom zločinačkom organizacijom, samo kako bi me nemilice javno blatio, prikazivao je lažno tobože neku moju imovinu, da bi onda te Agrokorove nekretnine i pokretnine prodali i popalili lovu! Čije je to sada? Od istog onog kod kojeg su svi pokradeni novci!

PRILOG 7:

Nakon deset dana monstruozne obmanjivačke kampanje protiv I. Todorića i Agrokora prepune manipulacija i nevjerojatne količine laži, Martina Dalić javlja „uspjela je“! Kaže Martina:  „SVE SE OČI LAGANO OKREĆU PREMA NAMA“ !                                                           

NAMA = Zločinačkoj organizaciji Borg mreži.  Sada se iz aviona vidi čiji je to „DEAL“. Vjerujem da je svima jasno kao dan.                                                                                                

JA sam upravo razgovarala sa Poletaevim. Kredita u ovim okolnostima neće biti."  

Poštovani čitatelji, ovako je Plenkovićeva Borg mreža uz podršku Vlada HR sprovodila kriminal nad Agrokorom, I. Todorićem osobno, a samo i isključivo kako bi svojim pripadnicima omogućila otimanje, pljačku i konačno uništenje cijele Agrokor grupe!

U Hrvatskoj državi, građanima je u potpunosti ukinuta vladavina prava i upravo zato se događa ovakvo nepoštivanje zakona, kriminal pred očima svih. U bilo kojoj pravnoj državi, ako bi se nepoštivanje zakona i dogodilo, onda bi, naravno, u skladu sa pravnim propisima - bilo sankcionirano.



POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS