ISTINA

May 29, 2018

  1. Agrokor je imao čvrsti plan za daljnji rast i razvoj  2016./2017. g. (Prilog  1.) i imao je redovno poslovanje.
  2. Ukupne obaveze (dug) Agrokora su rasle u 2016. g. u odnosu na 2015. g. samo 2% . A dapače, najveći dio obveza je odgođen za tri godine. Odakle onda problem iz plana (kuhinje) Plenković – „Borg Grupa“  (Prilog  2.)
  3. U izvještaju Agrokora (bez Mercatora) vezan za prihod od prodaje 2015./2016. g. prikazano je 25 mjeseci (Prilog  3.), vidljiva je stabilnost prihoda (a onda i poslovanja), nikakvih problema u poslovanju nije bilo.. Agrokor je krajem 2014. g. postao većinski vlasnik Mercatora, nastaje nova Grupa Agrokor, ali Agrokor konsolidirano bez Mercatora, kao što brojke pokazuju, ima stabilno poslovanje.
  4. TO JE PRAVA ISTINA O AGROKORU!
  5. Tek kada su u 2. mjesecu 2016. g. otpočeli medijski napadi Grupe Borg na Agrokor, počeli su se pojavljivati problemi! (Prilog 4.)

Napade na Agrokor Grupa Borg je puno ranije planirala  –  vidi mailove „Grupe Borg“ - (Prilog  5.)

JEDNOSTAVNO REČENO, KAO ŠTO PRILOZI POTVRĐUJU, GRUPA BORG SA DJELOM DUŽNOSNIKA  VLADE ISPLANIRALA JE PREUZIMANJE (NACIONALIZACIJU) I OTIMANJE AGROKORA.

KRENULI SU U MEDIJSKU KAMPANJU I DRUGE AKTIVNOSTI, NPR. UTJECALI SU NA BANKE I RATING AGENCIJU MOODYS - DA BI STVARALI I STVORILI NEPOVJERENJE PREMA AGROKORU.

A ONDA SU NA KRAJU I STVORILI OBJEKTIVAN PROBLEM AGROKORU! Samim izglasavanjem Lex-a (zakona) u Saboru i svim kriminalnim radnjama koje su prethodile Lex-u, došlo je do nacionalizacije.

TO JE ISTINA O AGROKORU!

Prilog 1.

Prilog 2.

Prilog 3.

Prilog 4.

Prilog 5.



POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS