IZ DANA U DAN NOVI DOKAZI EKONOMSKE I DRUŠTVENE PROPASTI HRVATSKE

Feb 09, 2019

Jučer, 07.02.2019. potvrđena je jedna izuzetno loša vijest za Republiku Hrvatsku - u našu državu više ne želi investirati nitko od stranih investitora .

Pričalo se (lagalo) da će čak nekoliko ozbiljnih stranih kompanija dati ponude za pulski Uljanik, no, kako danas vidimo, bile su to ponovo samo isprazne priče Plenkovića i njegovih ortaka.

Plenković i njegove grupe doveli su Republiku Hrvatsku do pozicije u kojoj je strani investitori zaobilaze u širokom luku. Industrija nam i tako ozbiljno pada, (-6.6% Y to Y) na samom je dnu Europe, a izuzetno loš management odabran od strane trenutnog premijera i njegovih ortaka, gura nas još dublje u provaliju.

Jer, naime, kao što i sami svejdočite, jedini koje nam Plenković danas nudi su - LEŠINARI, najgora vrsta koja od ove ekonomski i društveno iscrpljene zemlje žele uzeti i ono malo što je još preostalo. Svi znamo da se lešinari skupljaju na lešine a ne na zdrave, funkcionalne organizme. Razmislite malo o tome.

Pokazalo se i ovaj puta da je jedino Hrvatski investitor spreman pomoći Hrvatskoj u nevolji, te zato moramo s punim poštovanjem gledati na ponudu Brodograđevne industrije Split (u suradnji s talijanskom državnom brodogrđevnom tvrtkom Fincantieri).

No, želim tom našem, hrvatskom investitoru, poručiti da dobro pazi, da se i on mudro zaštiti ugovornim klauzulama (iako ne može niti približno kao ekipa koju su nam doveli Plenković i gđa Dalić, jer oni na jedan dolar investicije zarađuju od 30 do 100%, dok za to uzimaju mnogostruke garancije i registriraju ih offshore) te ako dosad nije imao priliku, može i sam posjetiti Hong Kong, vjerujem da će sresti neka poznata lica.



POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS