Izjava vezana uz navodno pokretanje nove istrage DORH-a

Mar 25, 2019

Vezano za navodno pokretanje neke nove istrage Državnog odvjetništva želim kazati sljedeće :

U pitanju je klasično političko pakiranje Plenkovićeve mašinerije laži, izvrtanje istine i izmišljanje od strane Plenkovićevog režima i njegovih ortaka.

Danas imamo konkretne dokaze o milijardama kuna koje su protuzakonito prisvojene upravo od strane spomenutih, svima dobro poznatih ortaka premijera Plenkovića. Ti lopovi jednostavno ne mogu shvatiti da ja nisam ništa ukrao. Nekoliko puta sam javno izrekao da nisam nikada nigdje uzeo niti jedne kune! To je jedina istina, provjerljiva i čista koju oni očito ne mogu ili ne žele sebi priznati.

Mogu samo potvrditi da se iz konteksta izdvojio jedan poslovni događaj od prije 6 godina koji je profesionalno odrađen i u kojem nema nikakvih otuđenja niti bilo kakvih nezakonitosti.

Gospodine Plenkoviću, već sam vam više puta napisao da nismo isti.

Napomenuo bih da su motivi i tajming ovih političkih napada jasni - žele mi pod svaku cijenu napakirati nešto što ne postoji. Nakon mog jučerašnjeg nastupa na jednoj televiziji, ponovo se pokušava ugušiti istina. Od kada su oteli Agrokor pokušavaju progurati kriminalnu nagodbu u Hrvatskoj i regiji – Bosni, Sloveniji i Srbiji, za što koriste sve oblike političkih pritisaka.

Poručujem im da niti to neće pomoći, jer, za razliku od našeg pravosuđa koje je Plenković razorio kako bi sproveo lešinarske ciljeve, okolne zemlje su prepoznale neustavnosti i kriminal u Lex Agrokoru, kao i njegove pogubne posljedice, te će postupiti u skladu s vladavinom prava .

Suverene države štite svoje nacionalne interese, dok Plenković naše sustavno razara iz dana u dan.



POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS