KAKO HDZ MOŽE NA OVO ŠUTJETI?

Jun 26, 2018

„Plenković čak niti ne rasprodaje, već na račun hrvatskih građana poklanja i odriče se hrvatskih nacionalnih interesa“.

U slučaju Agrokor, Plenković je tobože štitio nacionalne interese Hrvatske te je na osnovu toga dobio podršku Nacionalnoga vijeća, a sve na temelju laži koje je prezentirao. Istovremeno je dobio podršku veleposlanika nekih od utjecajnih država. Sramota! To mu je omogućilo uvod u diktaturu, zgazio je vladavinu prava. Ucjenama primorava vjerovnike da potpišu nagodbu, gdje ne uspjeva dobiti pristanak za potpis nagodbe s vjerovnicima pojedinačno trguje i to pred očima čitavog svijeta, uključujući i pred sucima. S nekoliko vjerovnika potpisuje sporazume o posebnim dogovorima, što je u suprotnosti sa zakonom.
Dobivanjem te podrške, Plenković istodobno i trguje s onima koji su ga podržali. Dobiveni mandat odmah koristi „Borg Grupa“ te tada Plenković i interesne skupine protuzakonito otimaju vlasnicima Agrokor, a danas dijeli vlasništvo Agrokorovim partnerima s kojima su napravili trgovinu ne poštujući zakon o jednakom postupanju prema svim dionicima, a sve iz razloga da dođe do potrebne količine glasova i potpiše nagodbu. Plenković kupuje, a svi mi to gledamo...

Poštovani čitatelji, da li se tako vodi država?

Ovo je toliko ozbiljno da se HDZ treba javno izjasniti da li su ovakvi postupci likvidacija Agrokora, trgovanje, i manipulacije INA-om nacionalni interes hrvatske države iza kojih stoji HDZ ???
EVO KAKO JE HDZ (čitaj: PLENKOVIĆ) podijelio Agrokor. Kakve će reperkusije, posljedicu imati likvidacija Agrokora:

1. nestajanje ogromne količine novaca iz Hrvatske koji su sada na računima Agrokora (KOME?)
2. Agrokor nestaje u potpunosti!!!
3. Sjedište se premješta u Nizozemsku i tamo je vlasnik Nizozemska zaklada.
4. Npr. vlasnici Kiseljaka, Mercatora, Dijamanta i mnogih dr. je NIZOZEMSKA ZAKLADA koja nema više nikakve veze s Hrvatskom, te firme su u sastavu strane kompanije i stranih vlasnika!!!
5. S obzirom na pad poslovnih aktivnosti od 30% u odnosu na 2016. g. i dobar dio kompanija sa sjedištem u drugim državama, Nizozemska kompanija će u prvom koraku u Hrvatskoj konsolidirano imati oko 65% prometa manje u odnosu na Agrokor 2016. g. Da li ovo netko razumije?
6. Pitam zamjenika predsjednika HDZ-a, gospodina Brkića, potpredsjednike, predsjedništvo, da li smo svjesni svojih političkih odluka koje će dalekosežno utjecati na položaj Hrvatske i hrvatskih građana, koji bi užas prouzročila ova nagodba? Još uvijek imamo vremena zaštititi NACIONALNE INTERESE 6. HRVATSKE i susjednih država, potez je na HDZ-u!
7. Pogledajte kolika je bitka tko će dobiti vlasništvo velikih vrijednosti? Koje je HDZ oteo Hrvatima i poklonio stranim investitorima!!



POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS