KAKO PLENKOVIĆ TRGUJE LAŽNIM OBEĆANJIMA

Jul 10, 2018

Već mjesecima pišem kako je osnovni cilj Plenkovića i njegovih grupa zaštititi Roll-up, Knighthead (čitaj Wagnera) i ono što nismo odmah prepoznali, a to su OBVEZNICE !!!

Neosporno je da  postoje  privatni interesi, ali zašto  Plenković mora slušati Wagnera, Dalićku, Ramljaka??? U tome grmu leži zec. Nešto o tome zna Dolički, možda i Šavorić, vrlo vjerojatno i dio hrvatskih nadležnih službi.

Treba vidjeti tko je vlasnik obveznica i tko je financirao njihov otkup, tu je zarada između 500 i 700 milijuna EUR-a, ovisno koliko su dosad izvuku iz Agrokora. (Jedan manji dio obveznica je u Roll-up-u).

I sada imate premijera  Andreja  Plenkovića koji se javno bavi trgovinom u korist jednih, a na štetu drugih, obmanjivačkim marketingom oko slučaja Agrokor, pregovorima sa svim i svakim na štetu jednih, u korist drugih, namjerno daje  kriva obećanja (vara) , a djelovanje mu počiva na lažima, pritiscima i ucjenama . Na taj način interesnim grupama ostvaruje nepripadajuću korist i nanosi ogromnu štetu i kompaniji i svim njezinim dionicima.

Za svaku moju napisanu riječ imam papirnati dokaz!  Evo jedan primjer za ovo što sam danas iznio:

Kako je Sberbank jedan od velikih kreditora, htjelo ih se zaobići u početku, a na kraju kada se vidjelo da nemaju dovoljno glasova za izglasavanje “nagodbe”, počinje trgovina. Pogledajte samo kako se mijenjala retorika: 

Maksim Poletaev, Sberbank, dana 06.10.2017.g.: “S obzirom da je Hrvatska nacionalizirala kompaniju Agrokor, to je sada Vladin dug. Hrvatska bi trebala pretvoriti dug u državne obveznice i isplatiti nas”!

PLENKOVIĆ JE  POSLUŠAO  POLETAEVA , SJELI SU I ISTRGOVALI !.! Sada nova izjava gospodina Poletaeva:

Maksim Poletaev, Sberbank, dana 05.07.2018.g. - "Vrlo smo zadovoljni” - “ To je novi početak za Agrokor i za Hrvatsku” - “Agrokor je dobar primjer kako ruske kompanije mogu s američkim i hrvatskim kompanijama zajedno surađivati i sudjelovati"

Pitate se što se u međuvremenu dogodilo? Saznalo se tko je pisao Lex, tko je naručio Lex, tko je zaradio na Lexu, tko je orkestrirao otimanje Agrokora, saznalo se tko je morao osigurati realizaciju „nagodbe“ u Agrokoru, jer inače je očito da bi za nekoga moglo biti jako neugodno, mnoge stvari bi se saznale. Dogodilo se i to da je Hrvatski narod postao taoc čitavog niza nezakonitosti jedne skupine.

Pred nama se događala sramotna i nezakonita trgovina, PVV pod kontrolom Ramljaka (čitaj Plenkovića) i Wagnera preslaguju bilance, modele, na štetu jednih, u korist drugih. A njihov šef nad šefovima Plenković bavi se trgovinom nacionalnim interesima.



POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS