NOVO OTKRIĆE U RH: HDZ JE STRANKA FALSIFIKATORA!

Oct 07, 2018

Poštovani čitatelji, često ističem činjenicu kako je Andrej Plenković odgovoran za neke radnje, iako i sam znam da ih on ne izvršava.Međutim,ako on za radnje zna direktno ili pak indirektno, a u najvećem broju slučajeva i direktno naređuje, onda nema sumnje o Plenkovićevoj odgovornosti!

Ovih dana postoje i pristižu nam novi dokazi da su najvažniji dužnosnici HDZ, zamjenik predsjednika HDZ-a Miljan Brkić, predsjednik Sabora RH Gordan Jandroković, umiješali svoje prste u jednoj novoj kriminalnoj grupi, „Grupi Falsifikatora“ u kojoj komuniciraju, posreduju, naređuju. Dali netko misli da za to ne zna i sam Plenković, koji se nalazi na čelu njihove piramide vlasti, kako stranačke, a isto tako na čelu izvršne vlasti Vlade RH? Dali tu treba više dodatni komentar?

Pitam se u zajednici sa svim hrvatskim pukom, zar nije čudno, što danas imamo državu, gdje ne postoji vladavina prava, a imamo različite interesne grupe, koje su po svim njihovim aktivnostima, formama i metodama djelovanja nalaze izvan zakona i rade sve ono što žele, bez straha u pravne posljedice.

Kada se samo pogleda činjenica da imamo čovjeka na čelu izvršne vlasti RH, a koji je najprije držao planove za svoje kriminalne radnje u ladici, zatim ih legalizirao odlukama najvažnijih institucija države, zakonodavne i izvršne vlasti, onda se dobiva nešto što se može reći bez uvijanja, a to je da u jednoj od EU zemalja, Republici Hrvatskoj, u 2018.godini imamo DIKTATURU ANDREJA PLENKOVIĆA.

Pažljiv promatrač događanja, kad pogleda primjerice odluku Ustavnoga suda RH, a potom pogledate dokumentaciju iz afere „Hot mail“, ili pogledajte izjavu Martine Dalić datu USKOKU, dolazi se do zaprepašćujućih saznanja nesuvislosti odluka Ustavnog suda. Kad pogledajte bilancu Agrokora 2016g. i 2017g. pa u odnosu na suzdržana mišljenja PWC- revizora, kakvu bilancu izdaje Izvanredna uprava, koju je Plenković predložio sudu, a član je „Borg Grupe“, postaju razlogom za čuđenje! Što svakom razumnom i normalnom promatraču izazivlje za sve te radnje povod na krik: UŽAS, KRIMINAL!

Kad se pogleda više mjesečna borba Andreja Plenkovića, Martine Dalić, Ante Ramljak, Doličkog, Peruška ..., za aktiviranje na protuzakoniti način jamstava u Agrokoru, da bi se razvlastilo više od 15.000 dioničara Agrokora, mirovinskih fondova, braniteljske populacije i to u više milijardi KN vrijednosti, sve napravljeno u smjeru kako bi jamstva bila podloga za likvidaciju Agrokora i poklon istoga odabranim “partnerima, kumovima“ u Nizozemsku, onda to ne može nego izazvati novi krik: UŽAS, KRIMINAL!

Andrej Plenković je sve to radio, kao u klasičnom primjeru prevrata, diktature, uz pomoć dijela ljudi iz tajnih službi, policije, tužilaštva i najžalosnije hrvatskih sudova, hoću reći svih instanca sudske vlasti, što zapravo daju imprimatur jednoj Diktaturi! Sve svoje neistomišljenike, oni koji nisu poslušni, Plenković odmah likvidira. Sada je konačno došao na red i njegov zamjenik iz stranke HDZ gospodina Miljan Brkić!

Pitam se što misli Andrej Plenković i svi ovi koji njegovu diktaturu podržavaju, da li ćemo njih isto tako procesuirati? Tada će se morati suditi po slovu zakona, ne po specijalnim zakonima, već u skladu s vladavinom prava. To će zasigurno, kako Martina Dalić kaže „Biti strašno“, ali po slovu zakona.
Mi se zapravo nalazimo pred jednim travestiranih Plenkovićevim HDZ, koji na dnevnopolitičkoj razini sustavno razara sustav države, Republike Hrvatske i na kraju će biti poguban za sve, prije nego država prođe kroz čistilišnu fazu ozdravljenja od ove povampirene vlasti.

Za kraj ove poruke, želim spomenuti i dodati još jednu pikanteriju za Plenkovića. Prije dva dana sam pisao o nekom, tobože mojem pismu, koje sam ja, po kazivanju Martine Dalić, navodno pisao Andreju Plenkoviću, a on prosljeđivao dalje. Što je smiješna činjenica, koja me navodi na razmišljanje, u stvarnosti navodi da kažem, nismo li pronašli još jednu HDZ grupu, ovaj puta „Grupu falsifikator“ koja bi se mogla pridodati svim poznatim. Očito su takove grupe bezbrojni, a koliko ih ima, možda bi mogli osnovati i stranku falsifikatora. I zato još jednom pozivam premijera Andreja Plenkovića da u interesu informiranja građana, objavi moje tobožnje pismo u cijelosti.




POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS