PLANIRANIM KRIMINALNIM AKTIVNOSTIMA DALIĆ ŽELI PROMIJENITI VLASNIČKU STRUKTURU AGROKORA

Apr 17, 2018

Vlasničku strukturu Agrokora pokušava određivati Martina Dalić i to na sljedeći poguban naćin:

  • Izdavanjem kriminalnoga financijskoga izvještaja Agrokora izvanredne uprave za 2015. – 2016. god., iako je revizor PWC dao bitne ograde na isto!
  • Za financijsko izvješće 2017. god. jednako kriminalnim aktivnostima pokušavaju do kraja realizirati svoj zločinački plan preuzimanja privatnoga vlasništva radi vlastite koristi! Budući da je postupak preuzimanja Agrokora rezultat kriminalnoga plana raznih skupina ljudi povezanih s pojedincima iz Vlade RH, to ukazuje na pravnu neodrživost Lex-a, kao i čitavoga postupka.

Zato sam i upozoravao Plenkovića da što ovo duže traje više će on sam stradati, naštetiti ostalim dionicima procesa, a Hrvatskoj državi nanijeti sramotu i ogromnu financijsku štetu!

Nemojte zaboraviti, ja sam hrvatskoj Vladi, pod neviđenim pritiskom prepustio koncern samo na kratkoročno upravljanje, a jasno se pokazalo da oni upravljati tako ozbiljnom kompanijom ne znaju! Znaju samo i isključivo kako iz hrvatskih tvrtki izvući što više novca za sebe i svoje odabranike, isti scenarij koji gledamo već godinama na x primjera. Kada će konačno biti dosta? Što se još treba dogoditi da institucije ove države počnu raditi svoj posao?

FALSIFICIRANJE FIN IZVJESTAJA

Moodys kažnjen 900 mil $ zbog falsificiranja kreditnih ratinga

PWC kažnjen sa 5 mil $ zbog kriminalnih revizija

Moodys kažnjen 1.3 mil $ zbog netransparentnosti oko ratinga



POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS