„PLENKOVIĆ JE ŠEF NAD ŠEFOVIMA“ (naslov bloga od 17.05.2018.)

Sep 09, 2018

Ovom informacijom iz naslova samo želim potvrditi kako sam i prije izjave gospođe Dalić upozoravao da je Plenković ŠEF zločinačke organizacije koja ima niz ČELIJA! Dana 16.03.2017.g. predsjednik Vlade RH Plenković u mafijaškom stilu, šalje mi potpredsjednicu Vlade RH M.Dalić koja daje naredbu da im poklonim moju firmu. Došla je i kazala „POTPIŠI“!!! Ja sam je odbio. GDJE JE PRAVNA DRŽAVA? Da li je zloupotreba državnog položaja i ovlasti kako bi se otela privatna imovina u RH dopuštena? OVO JE KORUPCIJA NAJVIŠE RAZINE KOJU PROVODI PREDSJEDNIK VLADE RH PLENKOVIĆ SA NEKOLICINOM DRŽAVNIH DUŽNOSNIKA! Prvi do Plenkovića jeThomas Wagner iz lešinarskog fonda KNIGHTHEAD!

Evo nekih od ogranaka zločinačke organizacije:

„ŠEF“ SA DIJELOM INTERNACIONALNIH I HRVATSKIH SKUPINA

 „ŠEF“ KONTROLIRA  I „HETA MREŽU“

 

INTERNACIONALNE SKUPINE II - Dana 31. kolovoza 2018. već sam pisao o raznim interesnim skupinama koje su se organizirale u svrhu preuzimanja Agrokora. Tada sam se usmjerio na tri organizirane grupe i to Mreža HETA, CAIB i umrežena interesna skupina oko Borislava Škegre, a sve njih smo povezali sa važnom Internacionalnom grupom.

Najvažnije tvrtke su:

• KNIGHTHEAD CAPITAL MANAGEMENT LLC, New York, (“KNIGHTHEAD”)- Thomas Wagner

  • HOGAN LOVELLS 
  • BD & P (Bogdanović, Dolički i partneri)        TIN DOLIČKI
  • MADISON PACIFIC

• ITHUBA CAPITAL, Bec (“ITHUBA”)- Wilhelm Hemetsberger
• KIRKLAND & ELLIS, internacionalni odvjetnički ured (“KIRKLAND”)- Leo Plank
• HOULIHAN LOCKEY, investicijska banka, New York (“HOULIHAN”)
• SC LOWY, investicijska banka iz Hong Konga i Londona
• PRICEWATERHOUSECOOPERS (PwC)- tvrtka za računovodstveni audit - Gašparac
• ALIX PARTNERS- Alastair Beveridge

Kao sto sam često pisao, početne aktivnosti okupljanja grupa bile su vezane uz zaposlenike CreditAnstalt, CAIB grupa, i tu je glavnu ulogu imao Wilhelm Hemetsberger. Kasnije se priključio Alix Partners (Alastair Beveridge). Paralelno s njihovim aktivnostima u Agrokor se uključuje Houlihan Lockey i Kirkland & Ellis (Leo Plank).
U isto vrijeme ili nekoliko dana kasnije u samu grupu dolazi i lešinarski fond Knighthead (Thomas Wagner).

Sve kompanije i osobe koje su se okupile u vezi njihovog interesa za preuzimanje Agrokora, povezale su se s hrvatskim interesnim skupinama, kao i nekim državnim dužnosnicima.

Od trenutka dolaska lešinarskog fonda Knighthead, Thomas Wagner preuzima glavnu ulogu u koordinaciji stranih interesnih skupina kao i koordinaciju njihove povezanosti sa hrvatskim interesnim skupinama.

Njihovi partneri Houlihan Lockey imali su već čitav niz analiza o Agrokoru, kao i plan na koji način bi trebalo izvesti ukupno preuzimanje Agrokora.

Da bi bili sigurni da mogu krenuti u taj posao, s obzirom na njihovu povezanost sa državnim dužnosnicima, kao i ljudima koji su vodili preuzimanje Agrokora u Hrvatskoj uspjeli su dobiti insiderske informacije kao i garancije da će se cijeli proces odvijati u po njima zacrtanom planu. Thomas Wagner dovodi svoje operativce, preuzima bilancu Agrokora, priprema dokumentaciju za PWC i dogovara s njima načina i strukture kako oteti Agrokor.

Cijeli plan komunicira se i dogovara s Andrejom Plenkovićem i Martinom Dalić koji kroz svoj politički utjecaj preuzimaju projekt i počinju ga provoditi u ime Hrvatske države.

Zbog nekoliko vrlo značajnih insajderskih informacija koje je dobio Thomas Wagner ostvaruju se enormni financijski profiti, a s druge strane omogućuju se kriminalne aktivnosti lešinarskog fonda Knighthead s upravljanjem Agrokorove bilance i dovođenja Agrokorovih kompanija u insolventnost.

Samu koordinaciju i upravljanje cijelim kriminalnim poduhvatom vrši Thomas Wagner, provodi preko Tina Doličkog, a ovaj daje upute Izvanrednom povjereniku Agrokora. Glavni izvršni operativac i čovjek koji provodi operativne naloge Thomasa Wagnera je Tin Dolički, koji ustvari upravlja Agrokorom.

Osobe koje su dale nalog i odobrile ovakvu Nagodbu su ANDREJ PLENKOVIĆ i THOMAS WAGNER uz pomoć Tina Doličkog, Houlihan Lockey i Kirckland & Ellis (Leo Plank) koji su pripremili nagodbu kojom se oštećuju hrvatski investitori i građani Hrvatske, te Republika Hrvatska i to za milijarde eura novaca.

Narednih dana ćemo prezentirati nagodbu koja bi to trebala realizirati.POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

RSS