PRIJETNJA MAFIJE SA SLUŽBENIM OVLAŠTENJIMA KRUNSKI JE DOKAZ

Aug 24, 2018

A.Plenković 23.08.2018.g. kaže da je za njega Agrokor završena priča i da o tome nema više što kazati.

22.08.2018.g. u kasnim večernjim satima, jedna od HR TV objavila je iskaze gđe. M.Dalić i A.Ramljaka u DORH-u, u kojima teško optužuju upravo vođu, PM-a Plenkovića. (o tome ću narednih dana dati dodatnu analizu)

Plenković nema što kazati o tim optužbama?? Ma nemoj molim te.

DORH u svojoj izjavi vezano uz istragu koja se vodila povodom kaznene prijave izjavljuje kako se ispitivanje vodilo samo u okvirima konkretne prijave!

Za čitav niz teških krivičnih radnji koje je sam Plenković napravio, a koje su sadržaj brojnih drugih prijava i koje će tek biti predmet prijava DORH NIJE obustavio istragu!

Evo vam jedan primijer kriminalne radnje Plenkovića koja još nije bila u okvirima kaznene prijave, pa Vi sami procijenite dali je to kriminal ili ne.

Istina je da se meni dana 16.03.2017.g. dogodio ključni događaj koji je od tog trenutka odredio, usmjerio sve daljnje radnje vezane uz Agrokor, budućnost hrvatskog gospodarstva, budućnost desetaka tisuća ljudi, a u konačnosti imao i značajan utjecaj na sve građane Hrvatske kojima će ovaj teret pasti na leđa.

Kako do sada nije bilo javnog priznanja od strane gđe.Martine Dalić, a vezano uz njen dolazak u moj ured 16. ožujka 2017. godine u svojstvu tadašnjeg člana Vlade RH i potpredsjednice Vlade RH, morao sam biti strpljiv da čujemo njezinu priču, jer je istina da je sastanak bio kako ona kaže „u četiri oka“. Strepio sam hoće li javnost ikada saznati istinu! Toga dana mi se dogodio stravičan događaj, s jedne strane promijenio mi se život u sekundi, a s druge strane nisam još imao dokaza za to što mi se dogodilo, jer je to bilo u „četiri oka“. Kako je gđa. M. Dalić potvrdila moje ranije iskaze, kao da sam se ponovno rodio. Stvarno, mojih 45 godina danonoćnoga rada u nemogućim uvjetima, promjene društvenoga uređenja, stvaranja države, rata, od nule sam izgradio svjetski konkurentnu industriju sa 60.000 tisuća zaposlenika, gradio Hrvatsku, regiju i EU. Vjerujte mi da nije bilo priznanja gospođe M.Dalić moj trud, i bez lažne skromnosti - uspjeh, otišao bi s oblacima!

No, sada postoji i potvrda gospođe Martine Dalić da je došla u moj ured i kazala: „kako svoje vlasništvo nad kompanijom Agrokor trebam prenijeti na neki SPV, kod nekoga bilježnika“! Isto tako je kazala da se onda prema njihovom planu radi nova struktura: skupština, nadzorni odbor, uprava, a da ja moram otići. Stalno je govorila „bit će strašno“. Ja sam gospođu prekinuo, nisam htio da dobije pogrešan dojam da želim o bilo čemu ovakvom razgovarati. Da skratim, ja sam je energično odbio!

Sada želim biti potpuno precizan i jasan, činjenica koja se dogodila, za mene nije značila neku poruku ili priču pričicu Martine Dalić, dopredsjednice Vlade RH, nego nevjerojatnu prijetnju organizirane državne mafije meni, mojoj obitelji, cijeloj kompaniji i zaposlenicima Agrokor grupe. I što je najvažnije, 15.03.2017g., dakle, jedan dan prije sastanka Dalić i mene, Plenkovićeva korumpirana mašinerija započela je dosad neviđenu medijsku kampanju protiv mene, kako bi mi poručili koliko će to strašno zapravo biti, a sve kako bi me primorali da poklonim svoje vlasništvo. Gledajte, bilo je strašno. Plenković mi je oteo kompaniju, stradale su tisuće ljudi, uništio mi obitelj!! Koja nevjerojatna bahatost njega i HDZ-a koji njegov kriminal štiti, pazi, oni nemaju što kazati.

Pitam Vas poštovani čitatelji, da li je to po zakonu? Dođe ti u kuću i iz pozicije novostečene političke pozicije i kaže - prepiši (prema poznatom joj planu Borga) glavnu regionalnu kompaniju na neki SPV?? Garantiram da bi taj SPV završio kod lešinarskog fonda Knighthead!

I onda kao i danas, bio sam 100% siguran da nikada nisam izvršio nikakav protuzakonit postupak, da sam uvelike doprinio razvoju gospodarstva svoje države i regije, sve to da bih odjednom dobio mafijašku prijetnju od najvišeg vrha svoje države, dopredsjednice Vlade RH zadužene za gospodarstvo?

Svi moji daljnji potezi, potpisi, izjave vezane su uz spoznaju da su se pojedinci u državi odlučili na kriminalno, bezobzirno uništenje mene, moje obitelji i tvrtke Agrokor, bili su potrebni kako bi dobio na vremenu i stavio se u poziciju koja će mi omogučiti da se suprotstavim kriminalnim intencijama čelništva države.

Zamislite da Vam dođe na vrata predstavnik vlasti i traži Vašu tvornicu, Vašu tvrtku, Vaš ured, Vaš stan, Vašu IMOVINU. To je scenarij viđen samo u mafijaškim filmovima, u predmetima najtežih kaznenih djela, u postupcima ljudi bez trunke morala, samo s vlastitom koristi na pameti.

Martina Dalić nije mogla doći do mene bez suglasnosti premijera Plenkovića, te kukavice, koja se krije već dulje od godinu dana kao autor svega. No, prokazan je, kolege iz Borga uperili su prstom u njega.

„Bit će strašno“, stalno je govorila kroz zube, kao poštapalicu, Martina Dalić, dopredsjednica Vlade RH, dok je izlazila iz mog ureda. I bilo je strašno! Krenuo je neviđeni medijski linč, live prijenos igrokaza kojeg je iscenirala Borg grupa. Prema priznanju same Dalić, kontaktirani su i obmanjivani svi moji partneri.

Jasno je kao bijeli dan – javno se rušio Agrokor, jer im ga ja nisam htio dati. Plenković je zajedno sa svojom zločinačkom organizacijom stajao iza svega.
To je za mene bila prijelomna točka.

Moj plan je tada promijenjen – i sve poteze od tada povlačim sa sviješću da će oni pokušati uraditi apsolutno sve pa i teški kriminal, kako bi omogučili svojoj tajnoj grupi da mi uzme kompaniju, da neću imati priliku osloniti se na pravni sustav Hrvatske jer je isti pod njihovom šapom. No uvjeravam Vas da ću se rukama i nogama boriti do samog kraja i da im neću dopustiti da zauvijek unište Hrvatsko gospodarstvo i predaju ga lešinarima.



POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS