SVATKO JE BOLJI OD PLENKOVIĆA

Jan 08, 2019

Plenković, kojem, iako je danas u centru zaista brojnih afera, najveći teret predstavlja „afera Agrokor„ (Borg).

Plenković nam govori kako je za njega najveća korupcijska afera u povijesti „PASSE“!?

U njegovom stilu, još jedna totalna LAŽ i jalov pokušaj manipulacije. Jer, Andrej Plenković i njegova ortačka družina sada moraju predočiti sve te "uredne" papire, kao i refinancirati kriminalni Roll-Up kredit, sve kako bi Knighthead opljačkao stotine milijuna hrvatskog kapitala. Plenković vjeruje da će tim činom ova omča koju su mu lešinarski fondovi stavili oko vrata nestati.

Poručujem mu da tek kada likvidira ogromne hrvatske vrijednosti i kompaniju od hrvatskog nacionalnog interesa, za njega počinje pravi pakao.

Ostanak na vlasti ove hibridne korumpirane Vlade kojom upravlja A. Plenković znači produljenje agonije koja hrvatskoj državi donosi ogromne ljudske, materijalne i društvene štete, te otvara nove kriminalne afere u koje svakim danom uvlači neke nove protagoniste.

Andrej Plenković činom likvidacije Agrokora nije uništio samo tisuće obitelji, kompaniju od nacionalnog, strateškog interesa za HR, Hrvatsku budućnost, nego je za svoje vladavine omogućio raznim interesnim skupinama, pretežno članovima HDZ-a, kriminalne radnje koje su prouzročile afere neviđenih razmjera, a njima donijele nepripadnu imovinsku korist.

Plenković iseljava hrvatske građane, te sprovodi ekonomsko i društveno uništenje Hrvatske države, odvodi je na dno Europe.

Ovih dana sam konačno vidio zabrinutost nekih čestitih saborskih zastupnika koji od prvog dana osamostaljenja Hrvatske države sjede u tom časnom domu, domu demokracije. No, osim zabrinutosti, primijetio sam nešto što je postalo općeniti stav većine hrvatskih građana - a to je žalosna činjenica koja govori da u ovom trenutku nemamo kvalitetne oporbe i da se na neki način treba "pomiriti" s činjenicom da je Plenković u takvim okolnostima još uvijek "najbolje rješenje". 

Zadnjih dana sam razgovarao s priličnim brojem ozbiljnih ljudi, zaključak tih razgovora je u konačnici bio jedinstven - svatko je bolji od Plenkovića.

Nevjerojatne štete koje je taj čovjek napravio Republici Hrvatskoj, a koje radi i dalje, nikada nitko nije i neće moći napraviti.

Kriminalne procese koje je on dopustio, koji su dramatično protiv vladavine prava, protiv građana RH, koji svakim danom nanose nove štete našoj domovini, su nemjerljive.

Od Plenkovića je uzaludno bilo što očekivati (da se slučajno prizove pameti ili savjesti), on svakim danom Republici Hrvatskoj i njezinim građanima stvara sve veći pakao i uništava budućnost naše djece. Nećemo mu to dozvoliti!



POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS