TKO ĆE ZAUSTAVITI KATASTROFU?

May 30, 2018

U Hrvatskoj nije problem samo činjenica da nema vladavine prava, što je kaos, nego trenutno gledamo vladavinu paralelnih struktura, praktički diktaturu. Problem je što cijela država srlja u katastrofu pod vodstvom Vlade na čelu s premijerom Plenkovićem.

Njegovo postupanje s Agrokorom je nova paradigma upravljanja državom Hrvatskom.

Omalovažavanje institucija, uništenje pravnog poretka, destrukcija vrijednosti, korupcija u parlamentu, korupcija u ministarstvima, korupcija u vladi.

Obrazovani bježe, mladi nemaju perspektive.! (unatoč lažnim statističkim pokazateljima koje si gore navedeni prema potrebi izvuku i podese u vlastitu korist, narodu je jasno da iz te statistike samo izuzimaju stotine tisuća iseljenih građana koje brišu sa Zavoda)

On nema apsolutno nikakav interes za dugoročnu dobrobit hrvatske države, njemu je ovo samo još jedna kratka stanica na putu do mizerno višeg ranga unutar Bruxelleskih hijerarhija. Njegove metode već proizvode katastrofalne posljedice, a upozorio sam Vas dragi moji već više puta da ćemo prave posljedice kao država i njeni građani tek osjetiti.

U tom duhu, danas imamo još jedno nepoštivanje predsjednice RH gospođe Grabar-Kitarović, koja mobilizira ljude kojima je stalo, za pronalazak rješenja oko za Hrvatsku najvažnijeg, demografskog problema.

Plenkovića, izgleda, danas jedino interesira kako da lešinarski fond Knighthead uzme milijardu eura. Briga ga za egzodus Hrvata. Briga ga za razvoj domaćeg gospodarstva. Briga ga za zaštitu nacionalnih interesa. Građane Hrvatske iseljava brzinom svjetlosti. Istom brzinom mu se žuri i s prikupljanjem novaca za svoj i račun lešinarskih fondova.

Interes Plenkovića i njegovih skupina je rasparčati i opljačkati ključne strateške segmente naše industrije INU, HEP i Agrokor.

Po stoti puta pitam, što se ovdje događa? Tko će već jednom ovo bezakonje zaustaviti?

Još jedan pogled na to što hoće sa Agrokorom je u tablici dolje. Sve je kristalno jasno. Ne priznajem tezu da ovo podržavaju predstavnici naroda i ključni politički čimbenici. Da li ovo podržavaju vodeće stranke u Hrvatskoj? Tko će zaustaviti katastrofu?



Aisle HoldCo*

* Prosto je nevjerojatno da su predložili naziv nove nizozemske tvrtke - Aisle, isti naziv iz Projecta Aisle, plana koji su savjetnici za restrukturiranje koje smo mi sami doveli još u siječnju 2017. (nakon što nas je raznim kanalima napala grupa Borg) izradili za Agrokor u suradnji sa našim stručnim timom:



POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS