DA, ZDRAVKO MARIĆ JE LAGAO !

Aug 23, 2018

Dana 15.02.2017. godine Zdravko Marić je, odgovarajući na pitanja novinara, da će se u slučaju da država donosi bilo kakve odluke o Agrokoru: „izuzeti iz odlučivanja vezanih uz Agrokor, s obzirom na to da je nekad radio u tom koncernu“.

MEĐUTIM: 

ZDRAVKO MARIĆ SE NE IZUZIMA IZ ODLUČIVANJA  - Plenković predsjedava sastankom 22.02.2017.g. gdje je Zdravko Marić predložio Tončija Korunića za člana „Borg Grupe“, za kojeg jako dobro zna da je osoba koja trguje dionicama Agrokorovih poduzeća izlistanih na burzi. (i čiji je fond btw., vrlo prikladno, jedini prijavio dobit u najgoroj godini u povijesti Zagrebačke burze)

Ovo je prvoklasni skandal! INSAJDERSKA TRGOVINA. Trgovina povlaštenim informacijama koju Plenković odobrava na tom sastanku! 

U bilo kojoj pravnoj državi samo ovo saznanje i dokazi za iste znače ostavku premijera i ministra.

Znače i jasno upučuju na kazneno djelo istih premijera i ministra, zloupotrebu službene dužnosti, omogućavanje pribavljanja protupravne imovinske koristi, pribavljanje insajderskih informacija kojima se stekla velika materijalna korist.

Uz sve ostale, omogućava se i pribavljanje ključne insajderske informacije - da su Plenković i njegova grupa preko izmanipuliranih institucija države odlučili oteti AGROKOR. 



POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS